این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

دبیر علمی نخستین کنفرانس ملی اینترنت اشیا: سیستم مبتنی بر اینترنت اشیا، بستر متصلی از دارایی‌ها و منابع مهم است


ارسال شده در تاریخ :
دبیر علمی نخستین کنفرانس ملی اینترنت اشیا: سیستم مبتنی بر اینترنت اشیا، بستر متصلی از دارایی‌ها و منابع مهم است


ایسنا/خوزستان دبیر علمی نخستین کنفرانس ملی اینترنت اشیا گفت: با توجه به وجود منابع عظیم طبیعی و حجم وسیعی از محصولات کشاورزی و صنایع متنوع در خوزستان، پیاده‌سازی راهکار اینترنت اشیا به بهبود شرایط و اقتصاد استان و کشور کمک می‌کند.

دکتر محمدجواد رشتی در نخستین کنفرانس ملی اینترنت اشیا که امروز (۷ آذرماه) در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در دنیای داده‌محور کنونی، بسیاری از فرآیندهای صنعتی کشوری و تصمیمات ملی و سازمانی با استفاده از تحلیل‌های هوشمند داده‌های جمع‌آور شده انجام می‌شود. سیستم مبتنی بر ماشین‌ها یا اینترنت اشیا، بستر متصلی از اشیای مهمی از دارایی‌ها و منابع مهم است که به ما اجازه پایش و کنترل وضعیت را می‌دهد و به این شکل بهترین تصمیم بر اساس اطلاعات، گرفته خواهد شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: به این شکل بهره‌وری در استفاده از منابع افزایش پیدا می‌کند و امنیت و رفاه نیز بهبود می‌یابد. با توجه به وجود منابع عظیم طبیعی و حجم وسیعی از محصولات کشاورزی و صنایع متنوع در خوزستان، پیاده‌سازی راهکار اینترنت اشیا به بهبود شرایط و اقتصاد استان و کشور کمک می‌کند.

دبیر علمی نخستین کنفرانس ملی اینترنت اشیا گفت: به عنوان فعالان دانشگاهی، خود را ملزم می‌دانیم که در راستای تربیت نیروی انسانی متخصص در این حوزه گام برداریم و در این خصوص در یک کنسرسیوم بین‌المللی، طراحی یک رشته کارشناسی ارشد اینترنت اشیا را از دو سال گذشته در دانشگاه آغاز کرده‌ایم. در حال حاضر این رشته در ایران و عراق تاسیس شده و مجوز پذیرش دانشجو دریافت کرده است.

رشتی ادامه داد: تاسیس این رشته با کمک اتحادیه اروپا و دانشگاه‌های داخلی انجام شد و در تلاش هستیم آزمایشگاه‌های مربوطه را تجهیز کنیم. در کنار هم جمع کردن فعالان حوزه اینترنت اشیا و هوشمندسازی، از دیگر اقدامات است تا تجربیات خود را کنار هم بگذارند و همکاری وسیعی در این زمینه داشته باشیم.

عضو هیات علمی گروه کامپیوتر دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: با همکاری مرکز گسترش اینترنت اشیا، اولین کنفرانس اینترنت اشیا طراحی شد و صنایع مختلف را مطلع کردیم. در این حوزه بیش از ۶۰ مقاله دریافت کردیم که ۱۵مقاله در حوزه کشاورزی، ۱۰ مقاله در امنیت اینترنت اشیا، ۱۰ مقاله در سیستم و پلتفورم و مابقی نیز در آی تی پزشکی، هوش مصنوعی و  مدیریت تکنولوژی در فناوری اینترنت اشیا بودند و از این تعداد، ۱۵ مقاله نهایی پذیرفته شدند.

وی گفت: در این کنفرانس، کارگاه‌هایی نیز برگزار خواهد شد و دو همکار خارجی نیز در خصوص چالش‌های هوش مصنوعی نشست خواهند داشت.

انتهای پیام
لینک خبر



راهنمای شرکت کنندگان

لینک سامانه ها

اطلاعیه نحوه ارسال فرمت مقالات

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)